FRI FRAKT ÖVER 1000 KR

Frakt och leverans

Information om fraktkostnader och leveranssätt

 

Leveranssätt

Du kan välja att hämta din vara direkt på vårt lager eller få den skickad till ditt närmaste ombud.

Om du väljer ombud så skickas varorna till det utlämningsställe/ombud som ligger närmast den postadress som du har angivit som leveransadress. Du får sms när ditt paket finns att hämta. Vid mindre paket så kan det bli lämnat direkt i din postlåda. Vi skickar alltid spårbara paket så du kan tryggt följa med på din försändelse.
Adressen och karta till vårt lager hittar du här:

White Nature Interiör AB
Lisagatan 30 C
782 31 Malung

https://goo.gl/maps/A3EFaWFDatE2

Fraktkostnader

Fraktkostnaden är 99 kr per beställning. Alla ordrar över 1000 kr har fri frakt.
Vi skickar endast varor inom Sverige.

Leveranstid

Normal leveranstid är 1-4 arbetsdagar från det att vi har bekräftat din beställning via e-post. Vid uthämtning av varan på vårt lager finns varan normalt tillgänglig efter 1 arbetsdag från det att du har fått din bekräftelse från oss. I samband med att din order är klar för leverans skickas ett e-postmeddelande till angiven e-postadress.

Ovan angivna leveranstider kan variera och vi lämnar inga garantier vad gäller leveranstider. Om en leverans försenas ber vi dig kontakta vår kundtjänst.

Outlösta paket/Försändelser

Varor som inte har hämtats ut från ombudet inom 14 dagar från första aviseringen till dig, återsänds till Whitenature.se. Detta gäller även för vårt egna lager och du som kund bör således inte beställa varor med uthämtning från lager tidigare än 10 dagar före upphämtning.

Om varan skickas tillbaka efter ovan angiven tidsfrist debiteras du en avgift på 299 SEK för kostnader hänförliga till administration, frakt, returfrakt och hantering. Outlösta paket omfattas inte av ångerrätten.

tillbaka till köpvillkår

Uppdaterar…
  • Du har inga produkter i varukorgen.