FRI FRAKT ÖVER 1000 KR

Fullständiga villkor

White Nature AB:s allmänna köpvillkor

White Nature säljer inredning och interiör via whitenature.se i enlighet med Distans- och hemförsäljningslagen (Lag (2005:59).

White Nature Interiör AB har organisationsnummer 556921-2169
Kontaktuppgifter till White Nature:
Tel:070-3386727
Mail: info@whitenature.se
Besöksadress: Västra Industrigatan 14, 782 33 Malung
Google Maps

White Nature Interiör AB ingår inte avtal med minderåriga utan målsmans godkännande. Nedan följer övriga köp- och leveransvillkor som White Nature tillämpar.

Alla våra priser anges i svenska kronor, SEK, och inkluderar moms. Vi reserverar oss för eventuella prishöjningar, momsjusteringar, valutaförändringar, tryckfel, prisfel, slutförsäljningar, lagerfel, etc. En produkt som redan skickats från vårt lager påverkas inte av en eventuell höjning eller sänkning av priset som sker efter ordertillfället, till exempel i form av rea, kampanjer, rabattkoder eller förändringar i prissättningen.
White Natures kampanjer är tidsbegränsade. Vid användande av rabattkoder är de i regel bara giltiga för ett köp och kan inte kombineras med andra erbjudanden. Vi ber dig kontrollera att priset blivit korrekt innan du slutför ditt köp. White Nature förbehåller sig rätten att makulera order vid missbruk eller otillbörligt bruk av rabattkoder. För eventuella tillkommande fraktavgifter, läs mer under frakt och leverans.

Kunden kan använda följande betalningsmetoder vid betalning för varorna: (I) kortbetalning via VISA, MasterCard, Maestro och Eurocard, (II) Klarna Checkout och (III) direktbetalning via bank. För att handla mot faktura måste kunden vara över 18 år. Kunden får inte ha några betalningsanmärkningar och/eller tidigare obetalda krav från Klarna. Om en kortbetalning godkänns kommer beloppet att reserveras omgående och kunden får en orderbekräftelse skickad till angiven e-postadress. Beloppet dras från kundens konto när White Nature skickar varan. Vid eventuell retur återbetalas pengarna till samma kort som betalningen genomfördes med. Om en kortbetalning inte godkänns kommer beställningen att annulleras. Har kunden frågor angående detta ska denne kontakta sin bank eller kortleverantör.

Betalning hanteras genom Klarna Checkout, som erbjuds i samarbete med Klarna AB. Klarna Checkout skiljer på köp och betalning. Först bekräftar du ditt köp, sedan väljer du hur du vill betala. Du kan välja på Klarna faktura, Klarna konto, att betala direkt med kort eller med banköverföring. Klarna Checkout: Genom att använda Klarna Checkout godkänner du Klarna AB:s (556737-0431, Sveavägen 46, 111 34 Stockholm), ”Klarna”, villkor. För att få använda Klarna Checkout måste du vara minst 18 år.

Identifiering, anpassning och riskbedömning För att säkert kunna identifiera dig och förhindra obehörigt nyttjande eller missbruk av Klarna Checkout samt för att uppfylla kraven enligt god kreditgivningssed behöver Klarna säkerställa din identitet. Klarna inhämtar tilläggsinformation såsom personnummer, namn och adress samt, vid val av kreditalternativ, kreditinformation från olika leverantörer. Klarna behöver även
använda den information som du kan ha lämnat vid tidigare köp, allmänt tillgänglig information på internet samt information om hur du tidigare har uppfyllt våra betalningsvillkor, för att göra en riskbedömning. Klarna Checkout anpassar automatiskt riskbedömningen, och därmed utformningen av tjänsten, för varje gång du använder tjänsten och du behöver inte ange mer information än nödvändigt. I vissa fall visas tidigare angiven och av Klarna godkänd adress till dig så snart du uppgivit din e-postadress och ditt postnummer. Den godkända adressen får endast användas i syfte att förifyllda adressuppgifterna i direkt samband med ett köp. Du kan enkelt undvika att den godkända adressen förifylls genom att välja att tillämpa en PIN-kod. Genom att slutföra köpet bekräftar du din identitet och korrekt leveransadress.

Betalning, avgifter Klarna Checkout uppvisar de betalningsalternativ som kan erbjudas dig. Aktuella betalningsalternativ som för närvarande kan komma att erbjudas genom Klarna Checkout är faktura, kontokredit, kortbetalning eller direktbetalning via bank. Faktura ligger som förvalt betalningsalternativ där så är möjligt. Vid betalning med faktura gäller Klarnas vid var tid gällande fakturavillkor; f.n. 14 dagars kredit, en påminnelseavgift tillkommer vid utebliven betalning. Har du handlat för under 60 kr tillkommer 29 kr, och har du handlat för 60 kr eller mer tillkommer 60 kr i påminnelseavgift. Även en dröjsmålsränta motsvarande 24 % plus vid var tid av Riksbanken fastställd referensränta. Det kostar inget att använda Klarna Checkout. Eventuella skatter eller avgifter kan dock tillkomma genom valt betalningsalternativ, se närmare de enskilda betalningsvillkoren för det alternativ du väljer. Klarna kan när som helst addera eller ta bort ett eller flera betalningsalternativ av de som erbjuds i Klarna Checkout.
När du slutför ett köp via Klarna Checkout träffar du och Klarna ett avtal där Klarna bl.a. garanterar att du inte behöver betala om du inte får dina varor. Klarna ersätter samtidigt butiken för det du handlat och övertar därmed rätten att få betalt. Oavsett vilket betalsätt du väljer så går din betalning därmed till att reglera den fordran Klarna har.

Du kan läsa de fullständiga villkoren för Klarna Checkout här.

Personuppgifter du lämnar till White Nature Interiör AB hanteras med respekt och i enlighet med Personuppgiftslagen SFS 1998:204 och EU Direktivet 95/46/EC. Genom att lämna dina personuppgifter samtycker du till att vi använder insamlad information för att fullgöra våra åtaganden mot dig och tillhandahålla den service du förväntar dig.

Du kan välja att hämta din vara direkt på vårt lager eller få den skickad till ditt närmaste ombud. Om du väljer ombud så skickas varorna till det utlämningsställe/ombud som ligger närmast den postadress som du har angivit som leveransadress. Du får sms när ditt paket finns att hämta. Vid mindre paket så kan det bli lämnat direkt i din postlåda. Vi skickar alltid spårbara paket så du kan tryggt följa med på din försändelse.
Adressen och karta till vårt lager hittar du här:

White Nature Interiör AB
Västra Industrigatan 14
782 33 Malung

https://goo.gl/maps/A3EFaWFDatE2

Fraktkostnader

Fraktkostnaden är per beställning. Vi skickar endast inom Sverige.
Små paket 59 SEK
Normalstor paket 99 SEK
Skrymmande paket 150 SEK

Leveranstid

Normal leveranstid är 1-4 arbetsdagar från det att vi har bekräftat din beställning via e-post. Vid uthämtning av varan på vårt lager finns varan normalt tillgänglig efter 1 arbetsdag från det att du har fått din bekräftelse från oss. I samband med att din order är klar för leverans skickas ett e-postmeddelande till angiven e-postadress. Ovan angivna leveranstider kan variera och vi lämnar inga garantier vad gäller leveranstider. Om en leverans försenas ber vi dig kontakta vår kundtjänst.

Outlösta paket/Försändelser

Varor som inte har hämtats ut från ombudet inom 14 dagar från första aviseringen till dig, återsänds till Whitenature.se. Detta gäller även för vårt egna lager och du som kund bör således inte beställa varor med uthämtning från lager tidigare än 10 dagar före upphämtning. Om varan skickas tillbaka efter ovan angiven tidsfrist debiteras du en avgift på 299 SEK för kostnader hänförliga till administration, frakt, returfrakt och hantering. Outlösta paket omfattas inte av ångerrätten.

Öppet köp och bytesrätt

För att du ska känna dig trygg med ditt köp erbjuder vi 14 dagars öppet köp och bytesrätt från det att du har tagit emot varan. För möjlighet till full återbetalning eller byte ska varan skickas tillbaka oanvänd. Återsänds varan i försämrat skick görs ett värdeminskningsavdrag, detta gäller även skador på originalförpackning och etiketter.

Byten och returer

Vid alla beställningar medföljer ett returformulär som du fyller i vid byte och retur. Vi bekostar ett byte per beställning . Vid retur debiteras en fraktkostnad om 59 SEK genom att vi minskar återbetalningsbeloppet.Vi skickar en returfraktsedel till din mailadress så snabbt som möjligt, det kan dock dröja upp till 24 h. Vänligen ta kontakt med oss vid byten för att säkra att vi har varan du önskar byta till på lager. Om du har ytterligare frågor om byten och returer vänligen kontakta vår kundtjänst

Paketering vid retur eller byte

Vid retur och byte är du ansvarig för varan under återtransporten till dess att vi mottagit paketet. Paketera och hantera varan på ett sätt som gör att risken för skador under transporten minimeras. För full återbetalning eller byte ska varan vara oanvänd, skickas tillbaka i oskadad originalförpackning samt ha kvar samtliga etiketter och medföljande manualer. Det är viktigt att ytteremballage används och att tejp eller annat material inte klistras på originalförpackningen. Vid köp av hygienartiklar, underkläder och badkläder får förseglingen inte vara bruten.

Återbetalning

Efter mottagen och godkänd retur kommer återbetalning ske inom 14 dagar från det att vi har tagit emot returen. Återbetalning sker på samma sätt som betalningen togs emot, i den mån detta är möjligt. Fraktavgift återbetalas ej. För att möjliggöra en eventuell retur eller ett byte ska du kunna bevisa att köpet skett från oss. Vi rekommenderar därför att du sparar orderbekräftelse och betalningsreferens som kvitto på ditt köp.

Vid reklamation ber vi dig kontakta vår kundservice.Skulle varan vara skadad eller på något annat sätt defekt eller om du fått fel vara/ fel antal så ber vi dig kontakta oss omedelbart på email kundtjänst@whitenature.se  så vi kan rätta till felet. Vi skickar dig ett adresskort för att du fraktfritt ska kunna returnera den felaktiga varan. Ersättningsleveransen sker naturligtvis helt utan kostnad för dig. Varor som återsändes mot postförskott eller efterkrav utlöses ej av oss. Reklamation vid eventuella tvister följer vi Allmänna Reklamationsnämndens beslut.

Vi anser oss befriade från att fullgöra våra förpliktelser i de här villkoren i händelse av ändrad lagstiftning, myndigheters åtgärd, konflikt på arbetsmarknaden, brand, översvämning, krig, terrorism, sabotage, olyckshändelser av större omfattning eller liknande händelser.

White Nature använder olika hjälpmedel för att t.ex. se hur kunden använder White Natures webbsidor. Cookies (kaka på svenska) är små textfiler som placeras på kundens webbläsare när kunden besöker White Natures webbsidor. Genom att använda White Natures webbsidor och tjänster samtycker kunden till att White Nature använder cookies i enlighet med vad som framgår nedan. Textfilerna innehåller information som gör det möjligt för White Nature att t.ex. anpassa sina tjänster så de passar kunden bättre.White Nature tillåter även vissa samarbetspartners att placera cookies på kundens webbläsare i samband med att kunden besöker White Natures webbsidor. Kunden kan själv välja om denne vill acceptera att ta emot cookies eller inte. Om kunden vill veta när datorn tar emot en cookie, kan kunden ställa in sin webbläsare så att den meddelar om det. På så vis har kunden möjlighet att acceptera eller avvisa en cookie. Datorn kan också ställas in så att den avvisar alla cookies. Om kunden väljer att avaktivera cookie-funktionen bör denne dock vara medveten om att det kan förhindra att delar av White Natures webbsidor fungerar korrekt.

Kunden har möjlighet att lämna omdömen och kommentarer om olika varor på webbsidan. I de fall kunden lämnar sådant omdöme upplåter kunden en rätt till White Nature att publicera det på webbsidan och i andra kanaler och medier tillsammans med kundens namn och övriga personuppgifter som kunden har tillhandahållit White Nature. White Nature förbehåller sig rätten att inte publicera och/eller ta bort kundens omdömen.

För frågor kring innebörden av dessa villkor eller tillvägagångssätt vid ångerrätt, reklamationer, transportskador eller annat, ta kontakt med White Natures kundservice. Om kunden vill utöva ångerrätten ska denne följa de anvisningar som medföljer i paketet vid beställning. Mer information om tillvägagångssätt kring returer och byten finns.

Uppdaterar…
  • Du har inga produkter i varukorgen.